Aanstaande zaterdag 20 januari is de KNWU Warande Jeugdveldrit. De weersvoorspellingen zijn gunstig in tegenstelling tot de sneeuw- en ijzige omstandigheden van de afgelopen dagen. Het parcours is veilig en sneeuw- en ijsvrij. Mochten de weeromstandigheden wijzigen, hou dan de berichtgeving in de gaten. Ter info: honden zijn helaas niet toegestaan op de Warande.

Ook dit jaar is er op het De Jonge Renner-terrein aan de Bredaseweg 119 te Oosterhout is een heel mooi parcours uitgezet voor alle jeugdcategoriën. Het beloofd weer een mooie dag te worden op De Warande. Een cross die weer mogelijk gemaakt is door de inzet van onze trouwe vrijwilligers, sponsors en gemeente Oosterhout (NB). Bedankt alvast vooraf voor jullie positieve bijdrage aan de Warande Jeugdveldrit.

Programma:

11.00 uur: categorie 1
11.20 uur: categorie 2
11.40 uur: categorie 3
12.10 uur: categorie 4
13.30 uur: categorie 5
14.00 uur: categorie 6
14.35 uur: categorie 7

Parkeren:

Ook dit jaar zullen weer veel renners deelnemen aan onze veldrit. De parkeerplaats voor ons clubgebouw zal al snel vol zijn. Om nog ruimte over te houden voor onze vrijwilligers en hulpdiensten, willen we jullie vragen om zoveel mogelijk bij het zwembad van Recreatieoord De Warande te parkeren. Adres: Wilhelminakanaal Zuid 66, 4903 RA Oosterhout. Alvast bedankt!

Routebeschrijving:

Recreatieoord de Warande Wilhelminakanaal Zuid 66 4903 RA Oosterhout

Vanuit Teteringen
– volg weg Oosterhoutseweg
– vervolg weg Bredaseweg
– neem op de eerste rotonde de 1ste afslag naar de Warandelaan
– neem op de tweede rotonde de 2de afslag en rijd door op Warandelaan
– neem op de derde rotonde de 2de afslag en rijd door op Warandelaan
– sla linksaf naar Wilhelminakanaal Zuid
– Recreatieoord de Warande (650m verder) bevindt zich aan de linkerkant net voor de brug

Vanuit Breda of Utrecht

– Neem op de A27 richting Gorinchem/Utrecht afslag 17-Oosterhout Zuid richting Oosterhout-Zuid
– volg de rechterrijstrook om linksaf te slaan naar Vijf Eikenweg/N631
– vervolg weg naar Europaweg
– sla rechtsaf naar Eikdijk
– sla linksaf naar Wilhelminakanaal Zuid
– Recreatieoord de Warande (1,2km verder) bevindt zich aan de linkerkant.