In de eerste trainingswedstrijd voor de nieuwelingen van JEGG-DJR Academy is tweedejaars Caiden Jeurissen als eerste gefinisht in de trainingsrit van DRC De Mol in Dordrecht. De 16-jarige renner uit Delfgauw, die dit jaar debuteert voor de DJR, was de snelste in de massasprint. “Ik werd perfect afgezet door mijn ploeggenoten”, aldus Caiden. “Hierdoor kon ik gemakkelijk de overwinning pakken.” De nieuwelingen van JEGG-DJR Academy  controleerden de koers volledig. In elke poging tot ontsnapping zat een van de JEGG-DJR Academy-kleppers mee.

wedstrijd in control

In de finale werd de snelle Caiden in stelling gebracht om voor de overwinning te gaan. Ploegleider Cas Graafmans keek dan ook tevreden terug. “We starten hier met een groep van ervaren en nieuwe renners. Het is mooi om te zien dat de samenwerking er direct is. Dat biedt perspectief voor het komende seizoen.” De officiële aftrap van het nieuwelingen seizoen is 3 maart op de Adsteeg in Limburgse Beek, nadat de week daarvoor (24 februari) op de Warande wordt gestreden om het clubkampioenschap.