De opkomst van JEGG-DJR Academy bij de voorjaartrainingswedstrijd, zaterdag 2 maart, was groot bij categorie 2. Voor JEGG-DJR Academy leek het op een thuiswedstrijd met Trisha Baah, Faas van Mook , Mees Broeken en Sam van Miert die met slechts 3 andere renners aan de start stonden. Na een nette start waren ze alle 4 vlot weg. Faas en Sam namen direct een voorsprong die ze niet meer hebben laten afnemen. Er werd goed gekoerst, Trisha hield goed stand en Mees heeft hard in zijn eentje gefietst tegen de harde wind in. Faas en Sam hebben na goed samenwerken uiteindelijk in een finale sprint tegen elkaar positie 1 en 2 bepaald waarbij Faas als eerste over de meet kwam. Trisha finishte keurig als 4e (meen ik ????) en Mees sloot als laatste de wedstrijd af.

Owen heeft lekker getraind in categorie 4. Hij heeft zijn best gedaan om uit zijn groepje te rijden, veel kopwerk verricht mede daardoor 2 uitvallers van het peloton terug gepakt. Trisha was 5e geworden ,had het podium zien staan met 5 plaatsen dus zag zichzelf er al op staan. Bram van Dinteren ( cat 5) was verhinderd i.v.m. een uitvaart en kon helaas niet starten vandaag maar heeft vanmorgen toch een nette training afgelegd van 47km.

Finn heeft bij cat. 6 de trainingswedstrijd in Rucphen gereden. 8 renners aan de start en samen gestart met cat. 7. Samen met nog een renner weggereden bij zijn eigen categorie en de gelosten van categorie 7 opgeveegd. Uiteindelijk werd Finn verrast in de sprint en is 2e geworden.

Tekst en foto’s: Eva van der Kaa