Zondag 3 maart streden de volgende junioren in de klassieker Adsteeg Omloop Beek in het kader van de KNWU Toekomstcup; Dominik Krszykow, Miles Liebenberg, Mark Mandemaker, Bob Overdevest, Cal Tutty en Ties Wagenaar. Samen met 105 renners vochten zij onder een stralend zonnetje voor de zege in een wedstrijd van 20 ronden van 3,5 km met daarin elke keer de beklimming van de Adsteeg. Voor de meeste mannen de eerste koers, soms ook na terugkeer van ziekte (Mark en Ties).

Vanaf de start was het tempo hoog. De JEGG-DJRAcademy-renners toonden zich direct op de eerste rij en zouden dat de eerste 50 km veelvuldig doen. Attent mee met de favorieten zoals besproken, zelf wat proberen. Toen de definitieve slag na 55 km viel en er 5 man wegreden waren de mannen echter niet mee. Een achtervolging werd niet of niet goed georganiseerd waardoor de vogel was gaan vliegen. Toch teleurstellend na de voortvarende start in het eerste uur van de koers.

Uiteindelijke resultaten:
26e Dominik
30e Cal
33e Miles
42e Bob
47e Mark
54e Ties