De nieuwelingen JEGG-DJR Academy kenden een erg succesvol weekend. Nick Koenis werd eerst in Woensdrecht en Caiden Jeurissen moest in Schijndel wel genoegen nemen met een tweede plaats. Nick Koenis van wielervereniging JEGG-DJR Academy pakte hiermee zijn eerste seizoenzege bij de nieuwelingen. Eerder wist de renner uit ’s-Gravenzande in januari al een trainingsrit in Dordrecht op zijn naam te schrijven. Nick brak zondag de wedstrijd over 40 kilometer, met de Rijzendeweg als scherprechter in De Ronde van Woensdrecht, al vroeg open. Na verschillende pogingen kwam Nick uiteindelijk met de Belg Stan Cuypers voorop te zitten op de Brabantse Wal. In een sprint-a-deux was Nick uiteindelijk de sterkste. Hiermee veroverde hij het leiderschap in het klassement van de Brabantse Wielerevents en maakte hij de dubbelslag compleet. Clubkampioen Loek Graafmans eindigde als 16de.


In de Omloop van Schijndel, ook op zondag 10 maart, wist Caiden Jeurissen het zilver te veroveren in de Grote Prijs Jozon. De wedstrijd bleef, ondanks de stevige oostenwind, lang gesloten. Pas in de finale lukte het een kopgroep van drie, met Caiden Jeurissen (JEGG-DJR Academy), om een klein gaatje te slaan. Mede door het goede afstopwerk van zijn Ties Kruithof, lukte het de drie om uit de greep van het peloton te blijven. In de sprint liet de rappe Caiden Jeurissen zich verrassen door de sterke Matt Roijackers (TWC De Kempen) en moest de renner uit Delfgauw genoegen nemen met de tweede plek. De ploeggenoten Stijn Hoffmanns en Ties Kruithof sprintten in het peloton naar respectievelijk de 31ste en 32ste plek. Komend weekend strijden de nieuwelingen zaterdag 16 maart in het criterium van Oud-Vossemeer en op zondag 17 maart in de tijdrit voor de Toekomst Cup in Biddinghuizen.