Afgelopen zondag 10 maart stond de jeugd van wielervereniging JEGG-DJR Academy aan de start wij de voorjaarstrainingswedstrijden in Dordrecht. In categorie 2 kende Sam een hele goede kopstart en domineerde de koers en kwam na vier rondjes als eerste over de meet. In categorie 6 liet Finn Klaus zien dat hij weer in vorm was voor het komende seizoen. Hoewel hij voortdurend op kop van de wedstrijd reed kon hij niet wegkomen van het peloton dat hij op sleeptouw leek te hebben. Uiteindelijk kwam het in de finale aan op een sprint. Door toch maar de sprint vroeg aan te gaan wist hij in een lange sprint de concurrentie te verslaan en kwam hij als eerste over finish.
In categorie drie moest Sjoerd Seeuws hemel en aarde bewegen om bij de eerste groep te blijven. Dat lukte net niet omdat het achtervolgende groepje waarin hij koerste halverwege de koers uit elkaar viel. Sjoerd zette de wedstrijd solo voort en kwam als 11e van de 19 gefinishten over de streep.