In de meerdaagse etappekoers Guido van Reybrouck in en om het Vlaamse Damme, reed het juniorenteam van JEGG-DJR Academy naar een 5e plaats in het algemeen ploegenklassement. De koers werd verreden met een individuele tijdrit over 14 kilometer op zaterdag 16 maart en een rit in lijn op zondag 17 maart over 129 kilometer in de Vlaamse heuvels in en om Damme. De tijdrit was voor pittig maar goed doenbaar en met drie renners in de middenmoot een goede opwarmer. Renzo Moretti werd 24e, Ian Kings 25e, Miles Liebenberg 33e en Gijs Schoonvelde 41e. Benedikt Benz miste bijna een bocht en moest genoegen nemen met de 60e plaats. Patryk  Goszczurny had te maken met een leegloper en moest met lede ogen toezien dat hij daardoor meer dan 1 minuut moest toegeven op de winnaar, maar zich nog wel op de 146e stek kon klasseren.

Op zondag in de etappe Damme-Damme die in een massasprint eindigde, wist Patryk zich te revancheren met een derde plaats in een tussensprint en eindigde net na Ian Kings in het peloton op de 25e plaats. Ook Gijs bleef met zijn 45e plaats in dezelfde tijd van de winnaar. Renzo kreeg te kampen met materiaalpech en eindigde in het tweede peloton op de 55e plaats echter met een achterstand van 1:19.

In het algemeen klassement was Ian met zijn 15e plaats de best geklasseerde renner van JEGG-DJR Academy, gevolgd door Gijs Schoonvelde die 25e werd en daarmee 13e in het jongerenklassement. Renzo Moretti wist zich toch nog, met zijn 49e positie, in de topvijftig te plaatsen. Patryk wist met zijn sterke koersen in de tweede etappe de tegenslag van een dag eerder te belonen met een 56e positionering.