Caiden Jeurissen heeft afgelopen zaterdag 30 maart bij de nieuwelingen de tweede plaats weten te veroveren in de Ronde van de Uithof in Den Haag. De renner uit het Zuid-Hollandse Delfgauw werd in de sprint van een uitgedund peloton nipt geklopt door Jesse Klein. De koude en regenachtige omstandigheden maakte het zwaar voor de renners. Met vijf renners aan de start droegen de renners van JEGG-DJR Academy hun steentje aan bij aan de prestatie. Uiteindelijk bleef Caiden met Ties Kruithof in de eerste groep over. Omdat het op de vanwege de regen ingekorte omloop moeilijk wegkomen was werden de kaarten op sprintkanon Caiden gezet.

Hoewel hij door Ties, die zelf vorige week de Ronde van Bruinisse op zijn naam schreef en de openingswedstrijd het Groene Hart won, goed werd afgezet was een tweede plek het hoogst haalbare in deze barre omstandigheden. ‘Ik was dichtbij,’ aldus Caiden. ‘Het is mijn tweede tweede plek dit seizoen. Maar ik weet zeker dat die overwinning ook gaat komen.’