Bij de nieuwelingen van JEGG-DJR Academy heeft Caiden Jeurissen, zondag 7 april  de Ronde van Woerden op zijn naam geschreven.

Caiden was de snelste in de sprint van een uitgedund peloton. Op het snelle parkoers was het moeilijk wegkomen. Halverwege de wedstrijd van 40 kilometer over het stratenparkoers op het industrieterrein probeerde Caiden  al eerder aan te vallen.  Dat lukte en samen met de Westlander Splinter van ‘t Hof reed Caiden een aantal ronden voor de groep uit.

Ties Kruithof en Caiden Jeurissen op kop in Woerden

Echter kwam alles weer bij elkaar en werd het een massasprint. Opnieuw werd Caiden door ploeggenoot Ties Kruithof de laatste rondes uitstekend van voren gehouden. Caiden kwam als tweede uit de laatste bocht en klopte  Matthijs de Haan en Noël Goijert  eenvoudig. Na een tweede plek in Schijndel en in Den Haag, was het de eerste overwinning in dit nog prille seizoen voor de 16-jarige Zuid-Hollander.