In het Duitse Cottbus veroverde zaterdag 6 april de Poolse tijdrijder Dominik Krzyśków  de tweede plaats in de tijdrit van de driedaagse etappekoers Internationale Cottbuser Junioren-Etappenfahrt. Dominik nam hier aan deel als lid van de Poolse juniorenselectie.

Patryk 2e in Sobótka

Zijn teamgenoot  Patryk Goszczurny veroverde, ook op zaterdag 6 april, in de kleuren van JEGG-DJR Academy de tweede plaats in de Poolse seizoens-openings-klassieker in Sobótka. Hij werd in de sprint met slechts een banddikte verslagen door de winnaar.

Senne Brys derde in Hakendover

In het Belgische Hakendover reed Senne Brys (B) zeer verdiend naar een derde plaats. Senne en Luka Wissink, die vorige week nog de eerste plaats pakte in het Duitse Bad Driburg, maakten er meteen werk en reden 75 kilometer in de aanval. Het werd dus  een stevige koers die veel energie opeiste van de twee aanvallers. In de sprint konden Senne en Luka hun inspanning niet vertalen naar winst met een respectievelijk een derde en een vierde plaats. Luka was daarmee de best geklasseerde Nederlander.