Zaterdag 6 april ging met de Zuiderzeeronde ook voor de vrouwen de topcompetitie van start. De selectie van JEGG_DJR Academy bestond uit Yvonne de Vet, Noor Dekker, Amber van Oort, Bregje van Dortmont, Cleo Harvey en Bente van Teeseling. Vanwege de wind en smalle wegen werd een chaotische koers verwacht. Na de neutralisatie ging het direct los. 10 km chaos naar een smalle weg. Hier en daar een valpartij waar Noor en Amber achter zaten dus al meteen op achtervolgen aangewezen waren. Na 25 km helaas weer een hele grote valpartij voorin het peloton waar Bregje en Bente bij betrokken waren (zonder grote schade) en Noor, Amber en Cleo te voet stonden. Vanaf daar is het veld uiteengespat in allemaal waaiers en was het strijden richting de finish. Helaas konden Bregje en Cleo na de valpartij niet meer terugkeren maar hebben gestreden voor wat ze waard waren. Bente wist terug te kunnen keren naar de groep van Amber en Noor en hebben tijdens de rest van de wedstrijd steeds meer rensters opgeraapt. Yvonne zat weer heel sterk mee in de eerste groep en had de kopgroep daar net gemist wat resulteerde in een 17de plek.  Bente finishte als 51e, Noor als 52E en Amber 68e.