Benedikt Benz (D) van JEGG-DJR Academy reed als lid van de nationale Duitse juniorenselectie naar de 17e plaats in de kasseienklassieker Parijs-Roubaix.  Voor Benedikt, Duits kampioen veldrijden, die debuteerde in Parijs-Roubaix  was het een sterk optreden, zeker omdat hun kopman Ian Kings – zijn teamgenoot bij JEGG-DJR Academy- de klassieker niet uit kon rijden. Het was ook voor de junioren een koers die vanaf  de start hard gemaakt werd. Dat betekende dat het peloton in stukken brak en de verschillende bussen op minuten achterstand over streep op de bekende wielerpiste van Roubaix kwamen. In de finale zag het er naar uit de overwinning naar België zou gaan. Maar de koploper werd teruggehaald, op een manier waar vraagtekens bij gesteld kunnen worden, door de twee Slovenen Jakob Ormzel en  Erazem Valjavec die repectievelijk een en twee werden.

Håkon Øksnes (Nor) kwam als 35e over de finish, de Luxemburger Flavio Astolfi kwam nog net binnen de tijdslimiet met een 71e klassering over streep. Floris Haverdings redde het net niet om binnen de tijd te finishen en werd 80e.