Faas van Mook heeft zaterdag 6 april heeft -zijn verjaardag- in Spijkenisse (categorie 2) een getracht om zijn cadeau binnen te halen. Helaas hij twijfelde en wachtte te lang om mee te springen met de kopgroep. Hij miste nipt het podium en werd 4e.
Owen heeft een leuk sportweekend achter de rug. Zaterdag heeft Owen in Spijkenisse gereden in categorie 4. Hij had een slechte start, laatste rij en inklikken ging moeizaam. Na een inhaalrace in de 1e ronde heeft hij alle rondjes solo naar de finish gereden. Aanhaken bij het 2e groepje lukte net niet. Hij eindigde als 15e.
Zondag 7 april waren de renners en rennertjes van JEGG-DJR Academy ook in bijna alle categorieën aanwezig. Er stond een stevig windje. In categorie 1 speelde dat Pien Uithoven wel parten. Na een goede start, is ze blijven vechten tegen de harde wind en heeft ze nog wat renners kunnen inhalen. Ze was super tevreden nadat ze bij het inrijden onderuit was gereden.

Art Uithoven 2e in Tilburg

In categorie 2 moest haar broer Art Uithoven het opnemen tegen zijn eeuwige en sterke rivaal en Nederlands kampioen Huib van Spreuwel. Art bleek de tweede sterkste van de achtervolgers en ging alleen op jacht naar de koploper. Hij werd teruggehaald maar in de sprint wist hij de anderen af te troeven en ging als nummer twee over de streep. Zijn teamgenoot Faas van Mook, had pech bij de loting en moest vanaf de achterste startrij vetrekken. Na een sterke inhaalrace wist hij als 5e over de finish te komen. Sam van Miert lootte pole-position en kende een goede start. Sam wist de aansluiting met de voorste gelederen te behouden en won de spurt van zijn groepje en kon zo, als nummer 6 over de meet komen. Trisha Baah kon met een goede start met een voor geschikt groepje de wedstrijd uitrijden.

Ethan Janssen ging goed van start in categorie 3. Hij reed 3 of 4 rondj00es lang op kop in een klein groepje van drie achter de grote groep. Zijn twee medevluchters aten zijn bordje leeg en haalden hem helaas vlak voor de finish in, een leermomentje voor hem. Al met al is hij geëindigd op een keurige 23e plaats. Zijn teamgenoot Sjoerd Seeuws moest als laatste starten en daar baalde hij van. Hij heeft nog wel een goeie wedstrijd gereden en is 26ste geworden van de 36.
In categorie 4 kende Owen Pieper een prima start en was hij goed weg. Hij verrichtte veel kopwerk in zijn groepje. Maar het ging hem iets te langzaam en reed solo van zijn groepje weg naar de volgende achtervolgers en wist zo de toptwintig binnen te komen met een mooie 20e plaats.
Mila Prins ging in categorie 5 de eerste 5 rondes goed mee. En is zelfs nog een klein stukje weggereden met een andere renner van het peloton. Helaas kwam ze de man met de hamer tegen. Ze kwam in haar eentje achter het peloton, wat pittig was gezien de stevige wind die er stond. Uiteindelijk kwam ze als 19e over de streep maar was wel 6e bij de meisjes. Teamgenote Heleen van der Fluit stond na een langere periode weer aan de start en moest achteraan starten. Heleen begon aan een inhaalrace wist zo de vierde plaats binnen te halen bij de meisjes.
Milou van Oord stond na een blessureperiode aan de start voor haar eerste wedstrijd van het seizoen in categorie 6. Ook de wind speelde haar parten en moest lossen uit het peloton. Na een tijdje solo, kon ze aanpikken bij een groepje en kon zo de wedstrijd met een 34e plaats beëindigen. Haar teamgenoten Levi van der Kaa en Finn Klaus was het ook bijten, want de er stond veel wind en de gemiddelde snelheid van 36 km/u lag werd de wedstrijd hard gemaakt. Vier vluchters gingen op avontuur maar die werden uiteindelijk bijgehaald door Levi en Finn. Ook de rest van het eerste peloton wist de aansluiting te maken. Finn en Levi moesten hun inspanning toch bekopen en konden niet meedoen voor de prijzen. Finn ging als 15e over de meet en Levi als 15e.
Bij het mountainbiken in Watersley (B) was het voor Jens van Baal zaak gezien de grote deelname en het zware en technische parcours om met een gunstige loting een goede startplek te krijgen. De loting wees anders uit en het werd de laatste startrij. Ondanks een sterke inhaalrace wist Jens net niet de toptwintig te pakken en kwam hij als 21e over de finish.