Zaterdag 13 april reden in de Warande Jeugdronde in categorie 2 Art Uithoven, Faas van Mook en Sam van Miert respectievelijk naar de 1e, 2e en 3e plaats. Een dag later wisten Art en Sam opnieuw de koers naar hun hand te zetten en werden wederom 1 en 2 en reden in categorie  5 Mila Prins en categorie 6 Levi van der Kaa naar de winst.

Levi van der Kaa 2e Warande Jeugdronde

Tijdens koers op de Warande ervoer in categorie 1 Pien Uithoven dat ze ook bij een uitwijkmanoeuvre op de fiets kon blijven en de wedstrijd op de twaalfde plaats kon beëindigen. Ethan Jansen kon in categorie 3 na een slechte start met een forse inhaalrace de top-tien binnen te rijden.

Seth Witvliet wist in het grote deelnemersveld categorie 4 met een sprint  en na een eerdere uitlooppoging de derde plek te veroveren. De jarige  Tim van Tunen  ervoer de Warande Jeugdronde op de Warande in Oosterhout als een thuiswedstrijd. Veel publiek en goed weer zorgden voor een sportieve ambiance. Hij kende een goede start en kon meteen mee met Jop-Janens Kok (WWV) waardoor hij meteen meezat in de kopgroep. In de voorlaatste ronde werd hij ingesloten belandde zo achteraan in het peloton en werd 15de. Teun Smeekens liet zich de kaas niet van zijn brood eten wist zich goed te handhaven en ging als 6e over de meet. Seth Witvliet moest vanuit het achterveld naar voren zien te komen maar het was druk op het smalle parcours en wist nog net in de toptwintig te finishen.

De meiden van JEGG-DJR Academy reden in de Warande Jeugdronde  ook een sterke koers. In categorie 5 wist Mila Prins in en sprint bij de meisjes als 2e over de finish te gaan. Dat duidde op een goede vorm die ze een dag later in Breda in winst wist om te zetten.  Heleen van der Fluit reed een sterke koers wist met haar vierde plaats bij de meisjes de concurrentie achter zich te houden. Bram van Dinteren was gedwongen om de achtervolging op het peloton in te zetten en kon zo aansluiten en wist in de eindsprint nog enkele renners in te halen zo in de top-tien te eindigen

Levi van der Kaa liet zaterdag 13 april  in categorie 6 al zien dat de vorm goed was en dat zondag in Breda wist te verzilveren. Hij en de Zeeuw Jens Dekkers (ZRTC) – de latere winnaar- demarreerden na 2 rondes. Na  2 rondjes ging het voor Levi net te hard en heeft zich terug laten zakken naar het peloton. Maar 4 rondes voor het einde ging Levi weer solo in de aanval en kwam als 2e over de meet. Finn Klaus werd 9e en Jamie Cornelissen, die weer hersteld was van wat medisch malheur eindigde op de 22e stek.

Zondag 14 april leek het erop dat ook in  de GP Leendert van den Born (Breda) een cleansweep te bemachtigen viel in categorie 2. De grote concurrent van Art reed lek. En dat bood uitzicht. Maar ook de concurrentie was wakker, Art Uithoven en Faas van Mook demarreerden en konden de prijzen verdelen.  Sam van Miert kon zich niet losmaken van zijn concurrent ondanks alle techniek van demarrage en surplace. Sam moest zich tevredenstellen met een vierde plaats.

In categorie 3 reed Ethan Jansen weer alsof zijn leven ervan afhing. Bijna de hele wedstrijd op kop met een paar controleurs in zijn wiel, maar een podium zat er niet in. Hij eindigde wel in de top-tien en werd 9e.

In categorie 4 werd Teun Smeekens 4e en Seth Witvliet 17e

Voor Milan Prins was het in categorie 5 bijna een herhaling van de dag ervoor, met een sprint op het eind en nu wel verzilverd met een eerste plaats bij de meisjes.  Bram van Dinteren werd net als zaterdag in Oosterhout 10e .

Mila Prins 1e in Breda

Levi van der Kaa had zaterdag al bewezen over goede benen te beschikken. Levi reed de hele wedstrijd in de aanval. De concurrentie wist wat ze doen stond en kropen in de finale net voor de laatste bocht in zijn wiel. Maar een stuurfout en een val van de concurrenten maakten voor Levi  de weg vrij voor een mooie overwinning met twee seconden voorsprong op de nummer twee.  Finn Klaus had naar eigen zeggen ‘pap in de benen’  en kwam  als 15e over de streep. Jens van Baal reed zich ook de top-twintig binnen en werd 19e.

Levi van der Kaa 1e in Breda