Ethan Janssen reed 20 april  in categorie drie  in Arkel op het Arno Wallaard jeugdcompetitie. Het was door de harde wind een zware wedstrijd, maar hij wist zich heel goed te handhaven in het peloton en eindigde na een sprint om de derde plaats toch knap als zesde van de jongens. Na afloop baalde hij zelfs een beetje omdat er volgens hem meer in had gezeten, maar we zijn hier al heel tevreden mee!

Sjoerd Seeuws had ook lekker gereden heel de wedstrijd in de groep alleen het was net 1 rondje te veel. Hij is 15de van de jongens geworden net achter de grote groep.

Bram van Dinteren reed in categorie 5 heeft in  Arkel de Arno Wallaard jeugdcompetitie gereden. Na een goede start kon hij lekker mee in het peloton. Na 8 ronden moest hij met enkele andere renners lossen en de laatste 5 ronden nam hij het op met nog één andere renner voor plaats 11. Na een mooie lange sprint wist hij dat duel te winnen

Zondag 21 april was  de Jeugdronde van Dommelen in Valkenswaard het decor waar de prijzen verdeeld moesten worden. In categorie 2 reed Sam van Miert met volle overgave naar de vierde plaats. In categorie 4 was Owen erg aanvallend en  raakte in de vijfde ronde betrokken bij een valpartij. Toch wist hij de wedstrijd uit te rijden, met wat hoofdpijn, en kwam als 25e over de meet.

Pien Uithoven heeft ook lekker gereden in categorie 1. Ze kwam al snel in een groepje van 5 terecht, vanaf plaats 8 in de wedstrijd. Aan het eind waren er 3 renners gelost en kwam Pien als 9e over de finish, ze was daarmee het 4e meisje.

Art Uithoven heeft in categorie 2 meerdere malen, tevergeefs, geprobeerd om weg te rijden. De pelotonssprint ging hij van kop af aan maar hij werd voorbijgesneld door Huib van Spreeuwel en finishte als 2e.

Seth Witvliet had in categorie 4 sinds lange tijd weer een echt goede wedstrijd en dat werkt goed voor z’n vertrouwen. Na een goede start kon hij de hele wedstrijd goed met het peloton mee, maar hij zorgde ook dat hij attent mee van voren koerste. Het gaf zoveel vertrouwen dat ie bij de bel voor de laatste ronde zelfs nog demarreerde uit de groep. Helaas gaven de anderen hem geen ruimte en toen had hij z’n kruit verschoten. In de eindsprint moest Seth laten lopen en finishte als 23e en laatste van de eerste groep.

Mountainbike:

Jens van Baal  werd 12e van de 28 vertrekkers in de 5e manche van de Landelijke Jeugdcompetitie in Hapert