Zondag 19 mei  wordt de 36e PANASONIC Omloop van de Houtse Linies verreden, een kasseienkoers over 168 km. De 36e PANASONIC Omloop van de Houtse Linies is van oudsher een typische koers voor de kasseienspecialisten. Scherprechter van de koers vormt ook deze editie weer de Dordrechtseweg met een kasseienstrook van 700m waar de renners 17 keer mee te maken krijgen.

De wedstrijd kent 17 omlopen van ruim 9 kilometer wat neerkomt op 167,8 kilometer in totaal. De achtentwintig deelnemende ploegen bestaan uit elk maximaal 6 en minimaal 4 renners in de categorie ‘Elite zonder contract/Beloften’. Wielerverenging De Jonge Renner staat uiteraard ook zelf aan de start met de thuisploeg JEGG-DJR Academy. De vorige editie (2023) werd gewonnen door Rick Ottema van Allinq. Hij kreeg  Lars Oreel (tweede) en Coen Vermeltfoort mee op het podium. Jasper de Laat van JEGG-JEGG DJR Academy  werd verdienstelijk zesde.

Start en finish zijn op de Houtse Heuvel in Den Hout. De wedstrijd start om 13:00u en de finish wordt verwacht om 17:11u.

Download hier de de technische gids.

De 36e Panasonic Omloop van de Houtse Linies is mede mogelijk door medewerking van:

Gemeente Oosterhout
Gemeente Drimmelen
Politie Team Verkeer Zeeland West-Brabant o.l.v. dhr. R. Paap
K.N.W.U. & Juryleden
Het Kouterhof pilootwagen
Hedin Automotive
VvE Houtse Heuvel
Rondearts Dhr. B. Nikkels
Neutrale materiaalwagens
Dorpshuis Den Brink
Sportpark de Schietberg
MS Medical Support
EHBO Oosterhout
Alle sponsoren & adverteerders
Alle organisatiemedewerkers
Alle verkeersregelaars