Zondag 28 april reed het elite-belofte-team bestaande uit; Jasper de Laat, Marijn Maas, Sven Pijnenburg, Thomas Baart, Tom Smeets en Niels Brinkman, de Fokkerslag om Woensdrecht een koers van 7 omlopen over de nodige kasseienstroken. De lengte van de wedstrijd is 166 kilometer. Het resultaat was:  Marijn Maas 17e en Japser de Laat 30e. 

En ook de junioren reden de Fokker Slag om Woensdrecht. Start om 10:00, 119km. Renners: Aron van Vugt, Mark Mandemaker, Max Fitzgerald, Mees-Marijn Edwards, Marijn de Haan en Pieter Verstraete

De omloop van de Slag om Woensdrecht is om meerdere redenen historisch te noemen. Enerzijds vanwege de grote rol die Woensdrecht speelde in de beslissende fase van WOII. Anderzijds is het landschap rond Woensdrecht erg uniek vanwege de zichtbare, én op de fiets voelbare, overgang van Zeeland naar West Brabant. Niet een heel groot hoogteverschil maar in de koers wel vaak een doorslaggevende factor als het om de winst gaat. Informatie over de markante Brabantse Wal Over de échte Slag om Woensdrecht in 1944: Liberationroute. (bron: website Fokkerslag om Woensdrecht)