Levi van der Kaa won afgelopen zondag bij de jeugdcategorie 6 in het Omnium Breda zowel de tijdrit als de puntenkoers. Alleen de rit in lijn wist hij niet te winnen, maar werd tweede. In categorie 5 wist Bram van Dinteren een tweede plaats te bemachtigen in het eindklassement en in categorie 1 wist Noomi Pieper als tweede over de meet te gaan.
Cat 1: Een leuke ervaring op het Omnium in Breda (zondag 2 juni). Noomi Pieper heeft vandaag een mooie 2e plaats behaald. Pien Uithoven: 3e in het klassement.
Cat 2: Art Uithoven 3e, in alle wedstrijden. Proberen weg te rijden, in de sprint moest hij zijn meerdere herkennen van een andere club.
Cat 5: Bram van Dinteren heeft zondag 2 juni de Bob Scholte Memorial in Breda gereden. Hij behaalde de 2e plek in de tijdrit met een tijd van 2 min 32.1 sec. En in de puntenkoers wist hij 7 van de 8 ronden als eerste over de meet te komen. In de rit in lijn heeft hij het veld grotendeels aangevoerd met meerdere ontsnappingspogingen. In de laatste ronde besloot hij vroeg voor de laatste bocht nog eens weg te rijden maar helaas werd hij vlak voor de meet nog gepasseerd en werd hij knap 2e. In het eindklassement is hij trots 2e geworden na een mooie dag fietsen.
Faas van Mook vandaag ook gereden en was 4e jongen. Mees Broeken en Trisha Baah hebben vandaag ook goed gereden in categorie 2.
Levi van der Kaa heeft in cat. 6 sterk gereden. Een omnium is wel iets wat hij erg leuk vindt.
Bij de tijdrit en puntenkoers was hij de winnaar, bij de rit in lijn moest hij zijn meerdere herkennen in een andere renner, en werd hij 2e Levi is wel eindwinnaar in het klassement. De volledige club is 2e geworden in het algemeen klassement. Levi en Bram mochten daarvoor op het podium komen.