Woensdag 19 juni  zegevierde de 17-jarige  Dominik Krzyskow in een tijd van 35:33,  rijdend voor de Oosterhoutse wielerevereniging JEGG-DJR Academy,  op het Pools kampioenschap tijdrijden bij de junioren . Zijn ploeg- en teamgenoot Patryk Goszczurny veroverde in een tijd van 36:07 het zilver. De kleppers in de juniorencategorie streden om de titel in de individuele tijdrit in het Poolse Radzanów in Mazovië en omgeving op een licht golvend parcours. Elke lus was 14,9 kilometer lang en de deelnemers kregen in totaal in twee ronden voor de kiezen.

(foto: Dariusz Krzywański | Dkp Fietsen)

In Steenbergen waar woensdag 19 juni het Nederlands kampioenschap tijdrijden werd verreden wist bij de junioren Gijs Schoonvelde met een derde plaats op het podium te komen.  Denley van Wijnbergen werd vierde. Ruud Nagengast die afgelopen zondag nog zilver behaalde bij het NK op de weg in Wijster, moest zich vandaag tevredenstellen met een negende plaats en Luka Wissink belandde met een tiende plaats nog in de top tien.