Marijn Maas van wielervereniging JEGG-DJR Academy werd afgelopen zondag in de ‘Omloop der Zevenheuvelen’ bekroond met de prijs voor strijdlustigste renner. Marijn was de hele koers aanvallend en werd bijgestaan zijn ploeggenoten Thomas Baart, Sven Pijnenburg, Tom Smeets en Tjalle de Bruin. Sven en Tjalle kregen twee keer te maken met materiaalpech en moesten daardoor twee keer van fiets wisselen. Door het aanvallend koersen van Marijn en de fietswissels was er een stevige wissel getrokken op de ploeg van JEGG-DJR Academy en miste men in de finale de slag. Een kopgroep van negen avonturiers gingen op weg om de prijzen te verdelen. Marijn kwam tenslotte als 24e over de meet, Sven pakte door zich met de pelotonsprint te bemoeien de 15e plek. Thomas werd 38e, Tom ging als nummer 47 over de meet en Tjalle sloot de rijen van JEGG-DJR Academy met de 59e plaats.

Foto’s: Sportfoto.nl