Diekse Kruisselbrink van de Oosterhoutse wielervereniging  JEGG-DJR Academy naast het wielrennen ook een supertalent op de crosstriatlon. Dat bleek afgelopen zaterdag (31 aug) maar weer eens toen ze in Renkum net als de andere deelnemers  1500 meter zwemmen in de rijn, 30 kilometer mountainbiken en 11 kilometer hardlopen voor de kiezen kreeg om vervolgens het brons te veroveren in een totaaltijd van 2.25.02 in het algemeen klassement.  Met deze tijd was Dieske wel de snelste van de vrouwen senioren  25+.

Ploegentijdrit Zuidland

In de ‘Promobility Ladies Cycling Circuit’ ploegentijdrit over 22,8 kilometer in Zuidland reden de elite dames, Noor Dekker, Yvonne de Vet, Sophie van der Most en Miranda Bik van JEGG-DJR Academy naar een tweede plaats. Ze finishten 3 seconden achter het winnende team (MTD) en bijna driekwart minuut  voor de nummer drie (Ahoy 1).

Het tweede team van JEGG-DJR Academy met Heleen Gierveld, Amber van Oort, Bregje van Dortmont en Kelly van Dijk reden de ploegentijdrit in de open klasse over 17,1 kilometer en finishten in een verdienstelijke tijd op plaats 8.

Foto’s: Copyright JEGG-DJR Academy 2024