Faas van Mook van wielervereniging JEGG-DJR Academy wist in Steenbergen bij de jeugd in categorie 2 na negen rondjes met 40 seconden voorsprong over de meet te komen. Hij stond er zaterdag 14 september aan de start met ploeggenoot Sam van Miert. Sam moest toezien hoe Faas er in de tweede ronde vandoor ging en Sam stevig aan de bak moest om ook als de nummer drie op het podium te geraken. Ethan Jansen wist in categorie 3 eerste te worden bij de jongens, maar moest zijn meerdere erkennen in het wielertalent Julia van der Wouden.

In categorie 1 werd Noomi Pieper 5e bij de  meisjes.  In categorie 4 was Owen Pieper omdat hij achteraan moest starten hemel en aarde bewegen om de aansluiting bij het peloton te kunnen maken. Owen werd keurig en welverdiend 10e.

Ethan Janssen 2e in Steenbergen

Levi van der Kaa derde en Finn Klaus zesde in Steenbergen

De wielerronde van ‘t Loo in Bergeijk was wederom voor Art Uithoven een tweestrijd met zijn eeuwige concurrent en Nederlands kampioen Huib van Spreuwel. En ook dit keer moesten de beide kemphanen het in snelle massasprint uitmaken wie als eerste over de meet zou gaan. Art kwam achter Huib met een banddikte verschil als tweede over de meet. Zijn zus Pien Uithoven moest zich in categorie 1 na een lastige start terug-knokken voor een mooie klassering. En met een goede sprint wist ze als de nummer 10 over de finish te komen

Zondag 15 september stonden Senna de Nooyer, Levi van der Kaa en Finn Klaus aan de start voor een klimkoers in Heerlen. Senna moest in categorie 5 vanaf de achterste rij starten en wist zich desondanks goed in het peloton te handhaven. Uiteindelijk kwam hij al de nummer 8 bij de jongens over de streep.

Levi van der Kaa en Finn Klaus  waren in Heerlen de mannen van JEGG-DJR Academy in categorie 6.  In de eerste ronde viel meteen de wedstrijd in zijn plooi met een demarrage van drie avonturiers  waar Levi attent bij zat en uit de greep van het peloton bleven. De wedstrijd draaide uit op een sprint bergop waarbij Levi de derde plaats wist te bemachtigen. Finn Klaus wist zich ook goed te handhaven op de vele klimmetjes en kwam als 6e over de finish.