Floris Haverdings en Luka Wissink van de Oosterhoutse wielervereniging JEGG-DJR Academy  streden afgelopen weekend voor de podiumplaatsen in Sittard bij de junioren in de Watersley Talent Cup de afsluiter van de Toekomst Cup competitie.

De Watersley Talent Cup was een tweedaagse die bestond uit een  proloog op zaterdag en een rit in lijn op zondag die als de definitieve afronding van de Toekomst Cup 2024 fungeerde. Floris Haverdings wist in de proloog met een derde tijd neer te zetten en Luka Wissink wist zich ook van een goede uitgangspositie  te voorzien om zijn 3e plaats in de Toekomst Cup te kunnen verdedigen.

De afsluitende rit in lijn op zondag ging van start ondanks  de constatering dat het parcours niet veilig was en werd ontsierd door een valpartij waarna de wedstrijd werd stilgelegd en nam de wedstrijdjury het onvermijdelijke besluit om de rit in lijn af te gelasten en dit wedstrijd weekend niet mee te laten tellen voor het competitieklassement van de Toekomst Cup.  Zodoende eindigde Luka Wissink definitief op de derde plaats in de Toekomst Cup.