De 6e Mandemakers keukens Omloop van Hil & Moer wordt op zondag 29 september 2024 georganiseerd door Wielercomité Kaatsheuvel in samenwerking met JEGG-DJR Academy.  De nieuwelingen starten om 10:30u en rijden een wedstrijd van 80 km. De junioren beginnen om 14:00 uur aan hun 130 km lange race, die onderdeel is van de Topcompetitie. De renners leggen een parcours af met rondes van 10,3 km af door Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Dongen.

Voorafgaand aan de start van de juniorenwedstrijd zal om 13:45 uur Hetty van de Wouw, afkomstig uit Kaatsheuvel, door het wielercomité in het zonnetje worden gezet. Dit ter ere van haar zilveren medaille op de keirin tijdens de Olympische Spelen in Parijs.

De 6e Mandemakers keukens Omloop van Hil & Moer is mede mogelijk door medewerking van: Gemeente Loon op Zand, Waalwijk en Dongen – Provincie Noord-Brabant – K.N.W.U. – EHBO Oosterhout – Politie Team Verkeer Zeeland West-Brabant o.l.v. dhr. R. Paap – Ronde-arts Dr. Berend Nikkels – Neutrale materiaalwagens – Pilootwagen Veranda’s Willems – MS Medical – Alle sponsoren, verkeersregelaars & vrijwilligers.

 

Wedstrijdprogramma

Nieuwelingen:

10:30 – Start 6e Mandemakers keukens Omloop van Hil & Moer
12:30 – Einde wedstrijd Nieuwelingen (aangegeven tijd is een schatting)

Junioren:

14.00 – Start 6e Mandemakers keukens Omloop van Hil & Moer
17:00 – Einde wedstrijd (aangegeven tijd is een schatting)

Meer informatie>>