Warande Veldtoertocht

zondag 27 oktober 2019

Op zondag 27 oktober 2019 organiseert W.V. De Jonge Renner weer de Warande Veldtoertocht in de prachtige omgeving van Oosterhout. Dit jaar is de route weer vernieuwd naar een nog mooiere route die u als deelnemer zal verrassen!

Vertrek

Het vertrek zal plaatsvinden vanaf het clubgebouw van De Jonge Renner, Warande Sportcomplex, Bredaseweg 119, Oosterhout. U kunt starten tussen 8.30u en 10.30u.

Parkeren

Het parkeerterrein aan de voorzijde van het clubgebouw aan de Bredaseweg is niet beschikbaar voor deelnemers aan de veldtoertocht. Deze kleine parkeerruimte biedt slechts zeer beperkt parkeerruimte voor onze vrijwilligers. Daarnaast dient het als aan-en uitrijdroute voor hulpdiensten, die ook via deze route vrije toegang (moeten) hebben tot het zwembad. Ook het parkeerterrein aan de overzijde bij Jeugdzorginstelling Juzt is nadrukkelijk niet toegankelijk voor deelnemers van de VTT. Via de aangewezen parkeerplaatsen bent u overigens met uw bike razendsnel bij de inschrijving.

Inschrijving

Bij inschrijving ontvangt u een polsbandje met het noodnummer voor die dag. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 (inclusief kop soep na afloop). Jeugd tot en met 12 jaar mag gratis deelnemen. Op vertoon van een KNWU-licentie, NTFU-pas, of WBV-pas, welke gescand kan worden kunt u 1 euro korting krijgen bij de inschrijving. (Wij vinden het prettig als er zoveel mogelijk met gepast geld betaald wordt.)

Hier kunt u ook aangeven welke afstand u wilt rijden: 25 km, 45 km of 60 km. U kunt dit onderweg ook nog kiezen door op de splitsingen uw keus te maken en de juiste pijlen te volgen.

Bij het clubgebouw treft u toiletten (dames en heren) en desgewenst douches aan. Er is ook een afspuitpunt voor uw fiets te vinden.

Verzorgingsplaats

Op de verzorgingsplaats onderweg treft u een ruime keuze aan inwendige ‘versterkingen’. Bij de verzorgingsplaats vragen we bij een ‘piek’ om uw geduld en begrip.

Ten slotte

Het zal u ongetwijfeld ook opgevallen zijn: er zijn mountainbikers, die er zo ongeveer een ‘sport’ van maken een veldtoertocht in de kortst mogelijke tijd te rijden. Maar er rijden ook niet ervaren mountainbikers, die het gewoon leuk vinden om een VTT te rijden en die nog maar net zijn begonnen met deze prachtige tak van de wielersport. Mountainbiken is immers ‘booming’.

Wees geduldig met elkaar en breng een ander of uzelf niet onnodig in gevaar. Laten we er een fijne toertocht voor iedereen van maken!

We zien u graag op zondag 27 oktober!