Wat hebben we gisteren genoten van de ruim 1350 sportieve fietsers die deelnamen aan onze Warande Veldtoertocht. We hopen hen volgend jaar weer te mogen begroeten op onze tocht.

Maar liefst 60 vrijwilligers hebben zich ingezet om dit evenement voorspoedig te laten verlopen. Deze willen wij allemaal hartelijk bedanken! Zonder de anderen te kort te willen doen, willen we met name de mtb-afdeling onder leiding van Jan van Elzakker en routemakers Henny Melis en Marco van Oord hier speciaal vermelden.

Onze sponsors Lidl, Albert Heijn en Unox willen we bedanken voor hun sponsoring van de verzorgingsposten. Ook de aanwezigheid van de mobiele werkplaats van Bike Pitstop bleek voor een aantal fietsers een goede oplossing.

We zien jullie graag terug op de Warande Veldtoertocht 2016!

 

Dagblad BN De Stem was aanwezig en plaatste een mooi artikel over ons evenement in de krant van vandaag. Ze maakten ook een korte video.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pug11BKcYbM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>