Afgelopen weekend heeft een groot aantal jeugdleden meegedaan aan wedstrijden. Op zaterdag 19 maart in Zwanenburg en op zondag 20 maart in Nieuwkuijk. In beide wedstrijden werd er goed gereden door de Jonge Renners en iedereen kan terug kijken op een mooi weekend!

Jerre Verschure maakte een verslag over zijn wedstrijd in Zwanenburg:

“De wedstrijd ging als volgt. Ik stond op de tweede rij en de start begon supersnel. Ikzelf begon wat trager en toen kwam ik in een groepje terecht met vier andere, achter het peloton. Het peloton dubbelde ons groepje. Toen kon ik goed blijven aanhaken, dit tot drie rondes voor het einde. Toen werd er gedemarreerd en toen moest ik helaas lossen. Maar ik heb lekker gereden en goed geëindigd. Volgens mij ben ik ongeveer op de 19e plaats geëindigd.”

Foto’s vind je hier en hier.

Uitslagen

Landelijke Jeugdronde van de Bataaf in Zwanenburg

19 maart

categorie 6:

4. Sven Mulder

19. Moreno Tak

categorie 7:

20. Jerre Verschure

 

Jeugdronde Nieuwkuijk

20 maart

categorie 2:

14. Jelle Dekkers

categorie 3: 

22. Victor Hugo Brenders

categorie 4:

9.  Hidde Swart

23. Hilde Pijnenburg

categorie 5:

5. Casper Noorloos

11. Jari Prins

33. Rowan van Oord

categorie 6:

2. Roan Konings

23. Jeremy Melis

26. Sam Oosterholt

28. Sven Mulder

31. Sem Kroonen

categorie 7:

3. Jaap Roelen

4. Daniel Taki

22. Sven Pijnenburg

44. Jerre Verschure