Drie jongens van de jeugd MTB-afdeling van WV De Jonge Renner reisden af naar Oldenzaal. Ze waren super gemotiveerd en hadden er veel zin in.

Sem Albers in categorie 3, was er helemaal klaar voor. Op de 38e plek werd hij opgesteld, was goed weg bij de start en genoot van alle aanmoedigingen langs de kant. Sem en z’n vader waren erg tevreden over z’n wedstrijd. Maar liefst 41 deelnemers reden er mee en Sem wist er zes achter zich te laten. Netjes, Sem! In het algemeen klassement is hij ook weer gestegen naar een 28e plek.

In categorie 4 verscheen Sepp Brocken aan de start. Met 35 deelnemers vertrokken en wat ging Sepp lekker stabiel. De laatste ronde maakte hij het nog erg spannend, want hij reed het gat naar twee voorgangers dicht en kon het in de eindsprint nét niet halen om ze te verslaan. Goed hoor, Sepp! In het algemeen klassement staat hij nu op een 29e plaats.

Pepijn van Elzakker startte op de eerste rij van categorie 6 met in totaal 46 deelnemers. Hij reed van begin af aan op een tweede of derde plaats. Technisch zag het er goed uit en qua conditie en kracht toont Pepijn ook een stijgende lijn. Tot en met de finish was het reuze spannend, want het drietal jongens wat in de achtervolging zat, sloot in de laatste ronde aan. In de eindsprint wist Pepijn de leiding te nemen door een snelle en handige inhaalmanoeuvre. Pepijn stond te stralen op de tweede plaats op het podium. Vierde positie in het algemeen klassement. Klasse, Pepijn! Ga zo door!

Goed gewerkt, mannen! En wat tof dat jullie elkaar ook zo goed aanmoedigden. 🙂
Volgende wedstrijd: zaterdag 23 april in Havelte.

Uitslagen Oldenzaal

categorie 3: (41 deelnemers)

35. Sem Albers

categorie 4: (34 deelnemers)

31. Sepp Brocken

categorie 6: (48 deelnemers)

2. Pepijn van Elzakker

Tussenstand Klassement

categorie 2: (34 deelnemers)

?. Victor van der Velden

categorie 3: (60 deelnemers)

28. Sem Albers

categorie 4: (55 deelnemers)

29. Sepp Brocken

categorie 5: (66 deelnemers)

41. Jari Prins

54. Rowan van Oord

categorie 6: (63 deelnemers)

4. Pepijn van Elzakker

43. Jeremy Melis

categorie 7: (48 deelnemers)

39. Jaap Roelen