Op zaterdag 11 juni vertrokken we om 9.15 u vanuit De Jonge Renner in Oosterhout naar Limburg. We waren met zeventien jeugdleden, trainers en ouders.

In Zuid-Limburg aangekomen verzamelden we ons boven op een berg. Na wat drinken met een stuk Limburgse vlaai gingen we eerst foto’s maken van de groep. “Eindelijk, daar gaan we van de berg af”! We moesten flink remmen, want we gingen dik 50 km per uur tijdens de afdaling.

Daarna begon het zware werk, klimmen.We beklommen de Kruisberg, de Gulperberg en natuurlijk ook de Keutenberg, wat de steilste berg van Nederland is met stukken van 22% stijging. Ook zijn we de Vaalserberg opgereden naar het Drielandenpunt met echte haarspeldbochten. We bereikten de top op 323 meter hoogte! Een van de steilste afdalingen was de Doodeman, tot 18% naar beneden.

Onderweg hebben we wel lekker een paar keer rust gehad, daar was elke keer weer iets lekkers te eten en drinken waar de leiding voor gezorgd had. Na afloop gingen we met zijn allen bij McDonald’s eten. Het was een super leuke dag met heel lekker weer.

Bedankt allemaal!

Groetjes Matthijs Bink.

Meer foto’s en filmpjes zijn te zien in het picasa album van de jeugdafdeling: https://picasaweb.google.com/110221421898646419659/6295262497815288657

En: http://myalbum.com/album/15zjUkn4zxB1