Wedstrijdverslag MTB-jeugd Giessenburg

De tweede wedstrijd van de wintercompetitie werd gereden op 5 november in Giessenburg. Voor categorie G stonden Boris, Milan, Gijs en de meiden Milou en Isis aan de start. In deze categorie werd niet over de brug gereden.
De tweede categorie die van start ging is categorie F. Hier startten Sepp, Sem, Victor en Tijmen, zij fietsten twee rondes.
Categorie F en E reden dit keer niet samen over het parcours, zoals de vorige wedstrijd wel het geval was.
Bij categorie E reed alleen Rowan van De Jonge Renner mee en dat deed hij heel goed met een zevende plek.
Voor categorie D startten Pepijn, Jeremy, Bart, Sem en Sven. Max was afwezig vanwege een gebroken pols, die hij de vorige wedstrijd in Noordeloos had opgelopen. Ook bij deze wedstrijd was de finish er eerder dan gedacht. Pepijn kwam als tweede over de streep en kwam daarmee op een gedeelde eerste plaats in het Algemeen Klassement. Het parcours was weer erg zwaar door de regen.

Van de 15 deelnemende kinderen waren er zes die in de top tien hebben gereden. Goed gedaan allemaal óp naar 19 November, want dan wordt de wedstrijd in Tienhoven gereden.