Op zondag 18 december werd vanaf het clubparcours van onze vereniging aan de Bredaseweg de Warande Veldtoertocht verreden. Een evenement voor jong en oud op de cyclocrossfiets of mountainbike door de bossen rondom Oosterhout. Het selectieve parcours was weer met zorg uitgestippeld en zag er tiptop uit. Bijna 1200 deelnemers hadden de keuze om 25, 45 of 60 kilometer te fietsen. Bij terugkomst waren er veel complimenten over de routes te horen. Als WV De Jonge Renner zijn we trots op dit evenement. We willen dan ook alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors bedanken die deze tocht mogelijk hebben gemaakt. Zonder de vele handen die weer uit de mouwen zijn gestoken, is de veldtoertocht niet mogelijk. Grote dank dus daarvoor!

Foto’s Veldtoertocht
De Warande Veldtoertocht werd ook bezocht door de fotografen van Sportkiek. Hier kunt u de mooie foto’s vinden en bestellen!
Ook fotografe Monique Jansen was aanwezig. Haar site met foto’s kun je vinden door op deze link te klikken.

Op naar 2017 voor een nieuwe Warande Veldtoertocht!

 

 

UPDATE: Monique heeft ook nog gezorgd voor een leuk filmpje. Geniet van een leuke terugblik.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/33fQdQPgJ-Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>