Aan de Bredaseweg 119 te Oosterhout ligt, zoals bekend, ons mooie clubparcours De Warande. We zijn als WV De Jonge Renner trots op ons clubterrein. We willen dan ook graag dat het terrein er in keurige staat bij ligt. Om dit te realiseren zijn we afhankelijk van vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken en aan de slag gaan. Denk dan bijvoorbeeld aan een poetsbeurt van de jurywagen of een likje verf aan het clubhuis. Er is altijd wel iets te doen!

De huidige vrijwilligers zoeken ondersteuning om deze zeer gewaardeerde klusjes in een gezellige sfeer op te pakken. Bent u iemand of kent u iemand die tijd en zin heeft om (in overleg om de week) op een dinsdag of donderdag overdag kleine klusjes op te pakken? Meldt u zich dan aan bij Wim van Gelder op telefoonnummer (06) 33 90 17 07 of via e-mail info@dejongerenner.nl.

Bedankt alvast!

Met vriendelijke groet,

WV De Jonge Renner