Dinsdag 9 mei is bij Party-Service Vermeulen uit Oosteind een eerste sponsorbijeenkomst van 2017 gehouden. Cateraar Cees Vermeulen was gastheer in eigen huis en had voor ongeveer twintig ondernemers, die als sponsor verbonden zijn aan wv De Jonge Renner, een overheerlijk ontbijt verzorgd. Tevens kregen de aanwezigen meteen letterlijk een kijkje in de keuken van Cees zijn bedrijf.

Onder leiding van Chris van de Waarden van Biemans Makelaardij en Assurantiën kregen alle sponsoren de kans zichzelf en hun bedrijf voor te stellen. Chris vertelde aan de hand van een mooie presentatie over zijn werkzaamheden bij Biemans, zijn passie voor de fiets en zijn band met De Jonge Renner.
Door de voorstelronde en het onderlinge netwerken met een broodje in de hand, leerde iedereen elkaar beter kennen. Iets waar we als sponsorcommissie van De Jonge Renner graag een rol in willen spelen. Op het einde van de sessie kreeg voorzitter Theo Hanegraaf nog het woord en daarna zat de eerste ontbijtsessie met sponsoren van De Jonge Renner erop. Een positieve bijeenkomst die we zeker een vervolg gaan geven.

De bijeenkomsten met een ontbijt houden we telkens bij een andere ondernemer, zodat iedere keer een ander bedrijf de mogelijkheid krijgt zich te presenteren.

Bent u dus sponsor of u wilt sponsor worden, zorg dan dat u erbij bent de volgende keer! Huidige sponsoren ontvangen hiervoor een uitnodiging, maar bent u geïnteresseerd, neem dan contact op via info@dejongerenner.nl. Wellicht wilt u uw bedrijf ook een keer open stellen om de andere ondernemers te ontvangen. Geef het ons door!

Sponsorcommissie wv De Jonge Renner