Aanstaande zaterdag worden in Dronten weer de Nederlandse Club Kampioenschappen (NCK) gehouden. Clubs strijden in de vorm van een ploegentijdrit om de nationale titels. WV De Jonge Renner gaat met een jeugdploeg (categorie D), een nieuwelingen/junioren ploeg (categorie B) en een Elite/Beloften-ploeg (categorie A) meedoen aan de jacht naar het goud! De damesploeg (categorie C) is er helaas niet bij dit jaar.
Onze jeugdrenners wel en die verdedigen hun titel die ze behaalden in 2016. Net als de nieuwelingen/junioren ploeg, hebben de jeugdrenners de afgelopen weken keihard getraind over de polderwegen rond Oosterhout langs de A27.

De ploeg met Elite/Beloften kent ook dit jaar weer een sterke samenstelling. Uiteraard dragen renners zoals bijvoorbeeld Stef Clement en Daan Olivier tijdens het wielerseizoen niet het shirt van De Jonge Renner, maar ze zijn wel degelijk lid van onze club! Deze mannen laten zaterdag 30 september dus hun vertrouwde werkkloffie van LottoNL-Jumbo thuis en verruilen die voor een mooi DJR-tijdritpak! Aangevuld met Daan Meijers, Robbert de Greef (winnaar van het individuele klassement in de Topcompetitie in het shirt van Baby Dump Cycling Team), Martijn Dijkstra en Nils Sinschek vormen ze een sterke ploeg, die voor een snelle eindtijd kan gaan.

Hieronder de starttijden en renners die zullen uitkomen voor WV De Jonge Renner:

Categorie D: 10.46 uur. Roan Konings, Jeremy Melis, Sven Mulder en Moreno Tak.
Categorie B: 11.32 uur. Wessel Verschueren, Hidde van Veenendaal, Manuel Michielsen en Martijn Räkers.
Categorie A: 16.22 uur. Stef Clement, Daan Olivier, Daan Meijers, Robbert de Greef, Nils Sinschek en Martijn Dijkstra.

Alle starttijden per categorie zijn hier te vinden.

Wij wensen alle teams van WV De Jonge Renner enorm veel succes en plezier op deze bijzondere wielerdag in Dronten!

Selectie categorie A:

 

Nils Sinschek

Martijn Dijkstra

Robbert de Greef

Daan Meijers

Stef Clement

Daan Olivier