Zaterdag 14 oktober is de wintercompetitie van Rennersclub Jan van Arckel weer van start gegaan.
Hoewel de naam “winter” niet echt van toepassing was op deze zonnige dag!

Voorafgaand aan deze competitie werd er voor de tweede maal een tijdrit georganiseerd in de fantastische omgeving van de “Biesbosch Noordwaard”. Deze tijdrit bepaalt de start volgorde voor de eerst komende wedstrijd van deze competitie a.s. zaterdag in Noordeloos.

De jeugd van WV De Jonge Renner was met maar liefst achttien renners aanwezig in de Biesbosch! Vijftien deelnemers op de MTB en drie op de cyclocrosser. Buiten het feit dat er goede resultaten zijn gescoord, is het ook super dat zowel de MTB als de jeugd (weg)renners samen aan dezelfde wedstrijden kunnen deelnemen en ongetwijfeld ook van elkaar kunnen leren.

Zo als hieronder in het overzichtje is te zien, zijn onze renners in alle leeftijdscategorieën goed vertegenwoordigd.
Vanaf de allerkleinste Milou, Maud en Jort van zeven tot en met acht, tot en met Joey die als zestien jarige met de volwassenen mee mag rijden. Op naar een mooie gezellige, maar vooral sportieve competitie de komende maanden!

Meer foto’s van de wintercompetitie in de Biesbosch Noordwaard bekijken?  Klik dan HIER.
De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door fotograaf Jan de Bruin en komen van de site van Rennersclub Jan van Arckel.