Op zondag 17 december is De Warande veldtoertocht verreden. Het weer op deze zondagochtend was super na een week vol regen en sneeuw. Er was zelfs sprake van een winters zonnetje! Was maar goed ook, want de wegen waren door de nachtvorst best glad en een enkeling was onderweg naar De Warande onderuit gegaan. De zon en de pekel zorgde ervoor dat het ijslaagje snel van het asfalt verdween en de vele MTB-ers en cyclocrossers uit België en Nederland konden zo hun tocht van 25, 45 of 60 kilometer veilig volbrengen. Bij de start en onderweg (bij het rustpunt) stonden vele vrijwilligers voor de deelnemers klaar. Ook verkeersregelaars waren aanwezig om bij gevaarlijke punten te zorgen voor een veilige oversteek van de weg. Na afloop was er heerlijke erwtensoep, broodjes worst en koffie om op te warmen in het clubhuis aan de Bredaseweg op De Warande. We mogen terugkijken op een geslaagd evenement!

Grote dank gaat langs deze digitale weg uit naar de vele deelnemers, sponsoren, de MTB-afdeling (ontelbare uren zijn in de veldtoertocht gestopt) en het projectteam van WV De Jonge Renner. Ook Bike Pitstop bedankt voor het uitvoeren van de nodige reparaties aan de fietsen van de deelnemers. Op naar een nieuwe tocht in december 2018!

Er zijn ook dit jaar prachtige foto’s gemaakt en die zijn op de evenementenpagina op deze site te vinden. Klik hier om de foto’s te bekijken!
Sportkiek.nl en huisfotograaf Marc Bouwens enorm bedankt voor jullie aanwezigheid!