Aanstaande zondag 18 maart is de 32e Omloop van de Houtse Linies met volgens traditie een sterk rennersveld dat om 13.00 uur met elkaar de strijd aangaat! In de deelnemerslijst staan ook Twan Brusselman en Tim Kerkhof, de nummers één en drie van vorig jaar. Zij zullen concurrentie krijgen van mannen als David Dekker, Arvid de Kleijn, Peter Schulting, Ivar Slik, Jasper Bovenhuis, Jaap Kooijman, Benjamin Verraes en natuurlijk onze eigen mannen van Team LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner!

Ploegleider Jo Bouwens heeft de volgende mannen geselecteerd om in deze thuiswedstrijd een mooi resultaat weg te zetten: Martijn Dijkstra, Michaël de Jong, Rob van Broekhoven, Bryan Bouwmans, Ramon van Bokhoven en Nils Sinschek!

We wensen deze De Jonge Renners enorm veel succes om te scoren op eigen veld!

Alle informatie over de 32e Houtse Linies (deelnemerslijst en technische gids) is te vinden door hier te klikken!