Dit weekend zijn onze Elite/Beloften zowel in het noorden als in het zuiden van ons land actief! Op zaterdag 28 april om te beginnen in Drenthe in de 27e Zuidenveldtour. Sjoerd Koster is hier de ploegleider en de start is in Dalen en de finish in Nieuw-Amsterdam. De volgende mannen gaan in deze koers er tegenaan en moeten 200 km onderin de beugel!

 • Tom Manders
 • Lars Akkermans
 • Jesse Huijbregts
 • Pim Erren
 • Kajetan Albanowski

Een dag later op zondag 29 april 2018 staat er in Limburg een wedstrijd in de Topcompetitie op het programma, namelijk de Ton Dolmans Trofee. Ook hier zal Sjoerd Koster de ploegleider zijn. Start en finish in Stein (de thuisbasis van Jo Bouwens). Het volgende team komt hier aan het vertrek:

 • Martijn Dijkstra
 • Rob van Broekhoven
 • Michaël de Jong
 • Max Hendriks
 • Mathijs de Leng
 • Wim Wittenberg
 • Tim Naberman
 • Paul Cremers

Jo Bouwens zal niet in zijn eigen woonplaats de Ton Dolmans Trofee leiden als “teambaas”. Jo is namelijk met een ploeg van vijf renners actief in de Carpathian Couries Race. Een meerdaagse koers die zaterdag 28 april van start gaat en door de landen Polen, Hongarije en Slowakije zal trekken!

Deze jongens zullen hun best doen om WV De Jonge Renner in het oosten van Europa “roem en glorie” te bezorgen:

 • Lars Olde Meijerink
 • Wout van Elzakker
 • Nils Sinschek
 • Bryan Bouwmans
 • Youri van Iersel

De Wim Hendriks Trofee slaan we noodgedwongen over dit jaar met zo’n druk programma. Iedereen veel succes komend weekend!