Op woensdag 27 juni werden in Bergen op Zoom de Nederlandse kampioenschappen tijdrijden verreden voor alle categorieën. In een eerder bericht op onze website stond al dat Mathijs de Kok brons behaalde bij de nieuwelingen. Maar er was ook iemand die nog dichter bij het goud zat, namelijk Manuel Michielsen. Hij pakte een prachtige zilveren plak bij de junioren! Winnaar werd Axel van der Tuuk. Andere De Jonge Renner mannen die in actie kwamen in de race tegen de klok waren Lars Hohmann, die heel knap negende werd, Wessel Verschueren 25e, Martijn Räkers 27e en Gianni Pavone 40e.

Bij de Beloften werd Nils Sinschek elfde. Een mooie uitslag voor het tijdrittalent uit Zuid-Limburg van Team LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner. Wout van Elzakker kwam in zijn thuisregio uit op plaats zeventien. Keurig in de top twintig dus in dit grote deelnemersveld. Tim Naberman werd nog 33e, Jesse Huijbregts 42e en Mathijs de Leng 47e.

Bij de vrouwen deed Dèvon Kuijstermans het erg goed. Zij eindigde in een veld met vrouwen uit de wereldtop van het wielrennen (Ellen van Dijk won) als 27e. Wanneer je dan kijkt naar de uitslag bij de vrouwen zonder contract werd Dèvon zesde. Prima dus!

WV De Jonge Renner heeft zich dus weer prima laten zien deze NK-dag in Bergen op Zoom! Als vereniging zijn we trots op de gewonnen medailles van Manuel en Mathijs en de prestaties van de andere deelnemers!
Alle uitslagen van het NK tijdrijden staan hier! Zaterdag 30 juni gaat de NK-wielerweek verder in Nispen en Hoogerheide met de vrouwen, Beloften en de professionals in de wegwedstrijd.