EVEN VOORSTELLEN…. Marinka van Teefelen!

Die vraag kreeg ik en dan ga je bedenken wat ga ik schrijven over mezelf?

Al een aantal maanden gonst het van de geruchten, Wim van Gelder stopt met het beheer van het clubgebouw en wie komt het nu allemaal doen? Ik dus, wie ben ik en waar ken je me misschien wel van?

Mijn naam is Marinka van Teeffelen en ik ben getrouwd met Tom. En dan weten de meeste het al wel. Tom, dat is die handige man waar je met je fiets terecht kunt als er iets mee is! Daarnaast ben ik jurylid (geweest) bij de KNWU District Zuid-West en heb ik menige wedstrijd in Oosterhout gejureerd.

Rinkelt er al een belletje? Nee, dan zal ik nog wat meer vertellen over mezelf. Ik ben geboren en getogen in Dorst en nooit ver verwijderd geweest van mijn geboortedorp. Ik woon in Oosterhout (al weer 26 jaar), waarvan de laatste twee jaar in de “nieuwe” appartementen bij de brug bij de McDonalds. Vanaf mijn 10e jaar opgegroeid in de horeca (Hotel De Roskam in Dorst), het is me nog net niet met de paplepel ingebracht. Daarnaast ben ik twee wedstrijden met LottoNL-Jumbo op pad geweest als kok en vorig jaar als assistent-chef mee met Team Dimension Data naar alle drie de grote rondes.

Momenteel werk ik, 30 uur per week, als cateringbeheerder voor EurestCompassGroup in Zwijndrecht. Wat ik voor mijn avonturen in de wielerwereld ook al deed.

Ik kan niet echt stil zitten, dus naast mijn werk heb ik 2x de 4Daagse van Nijmegen gelopen (2010 en 2018) en ben ik van Porto naar Santiago de Compostella gewandeld.
Ik houd van lezen, koken voor vrienden, genieten en als het uitkomt met Tom mee naar de koers.

En dan nu het beheer van het clubgebouw op me nemen. Ik heb er onwijs veel zin in! Het clubgebouw moet voor iedereen voelen als een huiskamer, waar je welkom bent voor een bakkie, een gesprek en je hobby!

Kom gezellig binnen wandelen voor dat kopje koffie of een ander drankje. En heb je nog vragen? Stel ze gerust, persoonlijk of per mail naar clubhuis@dejongerenner.nl.

Ik hoop je snel te zien in dit nieuwe jaar!

Met sportieve groet,

Marinka

P.S.: Wim bedankt voor al die jaren dat je het clubgebouw gedraaid hebt en ik hoop je nog vaak te zien voor een bakkie!