Met het crossseizoen in volle gang en de stijgende populariteit van het veldrijden bij kunstlicht liet de jeugd van JEGG-DJR Academy met drie tweede plaatsen zich niet in onbetuigd. Faas van Mook reed in categorie 1 naar een tweede plaats bij de jongens.  In categorie 3 streden Tim Smeekens, Tim van Tunen en Seth Witvliet om de prijzen. Teun en Tim wisten zich in de top-tien te handhaven met respectievelijk een zevende en een achtste plaats.

Faas van Mook 2e in avondcross Breda

Mila Prins wist het podium te veroveren in categorie 4. Ze moest achteraan starten in een groot veld veld van 30 vertrekkers. Met een sterke inhaalrace wist ze uiteindelijk bij de meisjes met een tweede plaats over de streep te gaan.
Finn Klaus moest het in categorie 5 opnemen tegen de regerend Nederlands Kampioen, Erik Bikker. Finn kende een zoals we van hem gewend zijn weer een snelle start. Uiteindelijk wist Erik Bikker Finn te achterhalen maar in de eindsprint met de rest van het veld wist Finn zijn 2e plaats te behouden.

Finn Klaus 2e in avondcross Breda