Zaterdag 24 juni nam JEGG-DJR Academy deel aan  het Nederland Kampioen voor de elite zonder contract. Jasper de Laat kampte nog met de naweeën van het ziek zijn eerder in de week. Tim Sanders haalde het maximale eruit en zat met enige regelmaat voor het peloton. Hij finishte in de 2e groep op plek 19. Harm Celi en Quinten Veling hebben gestreden en een goede koers gereden op dit parcours dat hen niet echt ligt.

Zondag 25 juni  waren de beloften (U23) aan de beurt. Na 3 ronden ontstond er een kopgroep van 4 met Stef Koning en verder enkel renners uit continentale ploegen. Gedurende de koers wisten daar trapsgewijs nog wat mannen naartoe te springen. Sven Pijnenburg en Jelte Krijnsen waarin hierin heel actief maar misten helaas de oversteek. In de laatste ronde wist Tjalle de Bruin nog weg te rijden uit het peloton maar zijn oversteek naar de kopgroep strandde op 100 meter en wist als twaalde over de meet te gaan. Stef Koning kreeg in de finale te maken met materiaalpech waardoor hij in de afdaling het niet bij kon benen. Hierdoor werd een zekere top10 plaats door zijn neus geboord.  De volledige uitslag voor de JEGG-DJR Academy renners; Tjalle de Bruin 12, Stef Koning 15, Jelte Krijnsen 19, Sven Pijnenburg 29 en Raphaël Mouton 80.