Afgelopen weekend waren de nieuwelingen op diverse plaatsen actief. Ties Kruithof reed zaterdag  8 juli zijn koers in Enter en reed deze uit in het peloton.

Bob Overdevest, Loek Graafmans en Pieter Verstraete reden zondag 9 juli tussen de ervaren mannen van de Brabantse Wieler Federatie in Alphen. Bob was gebrand op een mooie uitslag en dat lukt hem uiteindelijk ook. Hij nam het initiatief voor het vormen van de kopgroep van 5 man en sprintte naar de 3e plaats. Loek verrichtte het afstopwerk en reed zelf nog naar de 6e plaats. Ook Pieter reed zijn eerste prijs en kwam uit op de 14e plaats.

Bob Overdevest sprint naar de derde plaats in Alphen

In Limburg reden,  zondag 9 juli, Lars van Oord, Nick Koenis en Aron van Vugt de Jeugd Klimkoers van Bocholtz. Aron zat direct mee in de kopgroep, Lars kon de aansluiting met de koplopers een ronde later ook maken. Het weer werd echter steeds onstuimiger en na een bliksemknal werd de wedstrijd gestaakt. Aron 5e , Lars 6e  en Nick ook veilig binnen. We zullen nooit weten wat de resultaten na een volledige wedstrijd waren geweest maar zelf waren ze overtuigd van een nog kortere uitslag.