Zondag 10 september was in Geldrop de laatste uit 4 wedstrijden in het Kempenklassement. Eindwinst was nog mogelijk voor Art Uithoven van JEGG-DJR Academy hij de  klassementsleider,Huib van Spreuwel,  zou kunnen verslaan. Met rugnummer 13 was Art als een komeet van start. Echter werd hij ingelopen en ontstond er een kopgroep van 4 jongens. Ze demareerden om en om, het was een waar spektakelstuk om te aanschouwen. In de laatste ronden ging het tempo flink de hoogte in. Art zat in 3e positie en viel aan voor de laatste bocht op 200 meter van de streep. Een lange sprint tot de finish, waar hij op de meet geklopt werd door Huib van Spreuwel met een minimaal verschil van 0.07sec. Art had alles gegeven en alle registers opgetrokken en is tevreden met de tweede plaats.

In categorie vijf waren Levi van der Kaa, Finn Klaus en Jamie Cornelis die kleuren van JEGG-DJR Academy verdedigen. Bij vertrek meteen een hoog tempo met veel demarrages waar Levi en Finn steeds actief bij zaten. Uiteindelijk met 5 renners op 17sec.In de sprint had Levi net te kort voor een podiumplaats. Finn kwam als 2e over de meet.Jamie met een groepje actief gereden.