Maandag 13 maart presenteerde WV De Jonge Renner de teams voor het seizoen 2017. Locatie was dit jaar dorpshuis ’t Uivernest te Hank. Een mooie locatie waar eind vorig jaar ook het 80-jarige bestaan werd gevierd in de vorm van een wielercafé. Toen zat de zaal vol, maar dit keer ook!

Familie, vrienden, sponsoren en supporters verbonden aan onze mooie vereniging waren zeer benieuwd welke renners en rensters dit jaar de clubkleuren met trots verdedigen in de vele wielerkoersen die op de kalender staan.
Na de fotoshoot van alle renners en teams werd de presentatie om 20.00 u geopend door Jan-Willem Prinsen en Thijs Roelen. Zij waren de gastheren die deze avond de wielrenners voorstelden en hen een aantal leuke vragen stelden.

Allereerst waren de jeugdrenners aan de beurt, daarna de mountainbikers en de nieuwelingen. Onder begeleiding van flinke beat betraden de teams het podium. Tussendoor schoven een aantal mensen aan bij “de tafel van Thijs” voor een “diepte-interview”. Dit leverde erg leuk gesprekken op. Merijn en Sam Knoop waren de artiesten deze avond en zij zongen een aantal prachtige liedjes. Er was dus niet alleen wielertalent op het podium!

Na het muzikale intermezzo ging de avond verder met het voorstellen van de junioren, de vrouwen van het Textielstad Ladies Cyclingteam- De jonge Renner en als finale Team Lotto NL-Jumbo- De Jonge Renner. Ook profrenner Stef Clement en teammanager van Worldtour-ploeg Lotto NL-Jumbo Richard Plugge kwamen nog voor een gesprek met Thijs op het podium. Zij spraken enthousiast over De Jonge Renner en de samenwerking die er op dit moment is. Samen ontwikkelen we talent naar hun persoonlijke top!

Na afloop was het nog gezellig aan de bar en onder het genot van heerlijke hapjes van Partyservice Vermeulen werd de avond en de mooie plannen voor komend seizoen nog eens besproken. Een zeer geslaagde avond zit erop en we hebben zin in de koers. Op naar de Omloop van de Houtse Linies aanstaande zondag 19 maart!

Succes iedereen!

Prachtige foto’s van Marc Bouwens (Hankenaar.nl) van de avond staan hier.
Ook BnDeStem schreef een artikel over onze ploegenvoorstelling en een link daarvan is hier te vinden.